Hoe om spelletjes te spelen - FAN SPELLEN

Naar de spelen in onze webbrowsers te spelen, soms moeten we een aantal plugins installeren. In dat geval worden ze geadviseerd door hetzelfde spel te gaan om de plugin te downloaden.
Voor nieuwere browsers waarschijnlijk zult u niet hoeft te installeren, omdat ze afkomstig zijn standaard geïnstalleerd. De meeste games zijn flash games, dus je zou wat problemen met bepaalde webbrowsers hebben. Zoals de standaard browser voor mobiele telefoons, smartphones, tablets en wat meer. In dit geval adviseren wij het installeren van een optionele browser die Flash ondersteunt zoals het is "Puffin" bijvoorbeeld.
Andere HTML5 games zijn voorbereid op mobiel en tablets, zullen ze geen problemen in de media te hebben.
In ieder geval, laten we een lijst van de plugins die u nodig heeft als de spellen niet werken.

Voor browsers die Flash ondersteunen (windows PC, ie, firefox, chrome, safari, etc ...)

Werkt niet ↴

FlashAdobe Flash Player
ShockwaveAdobe Shockwave
Java flashJava Flash
Unity3DUnity 3D

Voor browsers zonder Flash-ondersteuning (Smartphones, mobiles, ios, tablets)

Werkt niet ↴

FlashIOS - Puffin web browser
FlashANDROID - Puffin web browser

Werkt niet ↴

FlashMobile