Gratis Bakugan Games


Bakugan puzzel fandejuegos
100%
Bakugan puzzel fandejuegos
Doe deze puzzel Bakugan tekeningen. je hebt om te interageren ...
Bakugan kaarten
Bakugan kaarten
Speel dit spel Bakugan memory. je moet het paar van de brief ...
Bakugan op de vliegende boord
Bakugan op de vliegende boord
Bakugan heeft een nieuwe vliegende ...
Bakugan
Bakugan
spelen fantastisch spel van Bakugan. waar u kunt uw favoriete ...
Bakugan verdeelt kerstcadeaus
Bakugan verdeelt kerstcadeaus
onze vriend Bakugan moeten de nieuwe ...
Ben 10 en Bakugan gevecht
Ben 10 en Bakugan gevecht
Hier hebben we twee grote tv-personages in een ring aan doos, ...
Shun's puzzel Bakugan brawler
Shun's puzzel Bakugan brawler
speelt kaarten met personages uit Bakugan, ...

Bakugan Games

Bakugan Games

Bakugan is een anime-serie op basis van een strategisch spel waarvan het belangrijkste element is de kaarten. De serie werd genoemd Bakugan Battle Brawlers in het Engels en Bakugan: Battle in Latijns-Amerika onder anderen. De originele serie hadden slechts één seizoen kreeg hij de bovenstaande namen, maar later besloten om een ​​vervolg te maken. Een Fighters Bakugan Battle werd gevolgd Bakugan New Vestroia, een seizoen van 52 hoofdstukken, die zeer succesvol waren. Het is de reden waarom zou een derde tranche Gundalian Invaders Bakugan naam en een vierde die Bakugan was getiteld de opkomst van Mechtanium geleid.

Het belangrijkste argument van deze reeks was het leven van een jonge man genaamd Dan Kuso, die op een dag veranderde toen ze beginnen te regenen uit de hemel letters. Binnen deze brieven waren wezens genaamd Bakugan en nu zowel Dan en zijn vrienden (Runo, Shun, Alice, Julie en Marucho) worden ondergedompeld in een avontuur dat moet wat schurken die willen de wereld veroveren vechten Bakugan, Vestroia.

Het succes van deze serie maakte woekeren veel merchandising waaronder speelgoed, Bakugan kaarten met personages en videospelletjes. Bakugan spel kwam in de eerste plaats voor consoles Nintendo Wii en DS, maar al snel een akkoord bereikt met Sony te zijn vrijgegeven PS2 en PS3. Ook, omdat je ook kunt vinden voor de Xbox 360 en de pc.

De flash games Bakugan niet gemaakt hoop en we hebben een hele categorie voor hen. Als je een fan bent van deze anime kun je niet meer tijd door te brengen zonder het spelen van leuke spelletjes we Bakugan. Card games, games waarin je vechten om de hoofdrolspelers in een ring of een fantastische puzzel met degenen die de beste momenten van de serie te onthouden. Dit alles en nog veel meer binnen handbereik, gratis en zonder iets te downloaden op uw pc.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games