gratis Bendy en de inkt machine Spelletjes

gratis Bendy en de inkt machine Spelletjes

Bendy Machine en de inkt wordt beschouwd als de Hello Neighbor Disney. Een drukfout de machine inkt creëren tekens Disney heeft twee zeer beangstigend personages. Bochtige en Boris zal de animatie studio na te streven tot er geen lekken zijn.

Bendy en de inkt machine SpelletjesGratis Bendy dansen voor fanboys Spelen
Bendy dansen voor fanboys
Gratis Bochtige machine creëert inkt Spelen
Bochtige machine creëert inkt
Gratis Bendy and the Ink Machine: Tetris Spelen
100%
Bendy and the Ink Machine: Tetris
Gratis Vijf Nacht in Bendy Spelen
Vijf Nacht in Bendy
Gratis Bendy Coloring Spelen
Bendy Coloring
Gratis bendy Bubble Spelen
bendy Bubble
Gratis Bendy vs Boris Spelen
Bendy vs Boris

Bendy en de inkt machine

Bendy en de inkt machine Spelletjes

Hoe je Bendy en de inkt machine te spelen gratis, geen downloads

Als je niet weet wat de populaire game Bendy en de inkt Machine kunt u nu beginnen met deze fantastische spellen die we hebben verzameld in hun nieuwe categorie. Bochtige en de inkt Machine is een spel dat is uitgegroeid tot virale dankzij de grote youtubers als ITownGamePlay onder anderen. Sommigen beschouwen de Hello Neighbor Disney en anderen te vergelijken met de klassieke vijf nachten in Freddy's. Het is een horror-adventure game waarin je je hoofdpersoon een oude animatiestudio beheren. Het eerste spel zal 5 hoofdstukken te hebben en zijn al op de verkoop van de eerste twee (Moving Pictures en The Old Song), reeds is een derde binnenkort bekend gemaakt. Dit is een spel waar je om de animatie studio gaan voor voorwerpen en het oplossen van puzzels, en in het tweede hoofdstuk zijn onder meer de bestrijding van vaardigheden.

De hoofdpersoon van het spel heet Henry en is een animator die op de studie SillyVision werkte. Jaren later, kreeg hij een uitnodiging van de baas was, Joey Drew naar zijn oude baan te bezoeken. Zodra hij daar aankomt, vindt hij een donkere plaats en enkele sporen van inkt die je doen denken dat Joey is gegaan door occulte praktijken. Eenmaal daar, moet u zes objecten waarmee u de machine te voeden halen en kan de vreemde gebeurtenissen die gebeuren in de animatie studio te beëindigen.

Als u niet in staat om de twee hoofdstukken en de inkt Bendy Machine genieten van zijn geweest, hier laten we een aantal leuke flash games te verlevendigen wachten om te gaan. U kunt plezier kijken naar de vriendelijkste animatie in het doen van een grappig dansje. Als u wilt, kunt u komen om spelletjes te spelen Bendy verf of adventure games. Wacht niet langer wachten om te beginnen met de personages en de inkt Bendy Machine te genieten!
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games