gratis Bulls Spelletjes

gratis Bulls Spelletjes

De pret begint met stieren gratis spelletjes die we voor u hebben. Games waarin u uw eigen San Fermin live vanuit het comfort van uw huis, sit-ins en embolados stieren, waar je moet je niet met één van zijn hoorns te ontvluchten.

Bulls SpelletjesGratis Cowboy, survival Spelen
Cowboy, survival
Gratis Bull killer Spelen
Bull killer
Gratis Boze stier Spelen
Boze stier
Gratis Bull loopt achter! Spelen
Bull loopt achter!
Gratis Toreros Spelen
Toreros
Unity 3D
Gratis Pamplona smash! Spelen
Pamplona smash!
Gratis Stier Pamplona Spelen
Stier Pamplona
Gratis San Fermin Spelen
San Fermin
Gratis Cheyenne rodeo Spelen
Cheyenne rodeo
Gratis Race: koeien karren Spelen
Race: koeien karren
Gratis Fire bull Spelen
Fire bull


+ Bulls SpelletjesGratis Jurk een bull terrier Spelen
Jurk een bull terrier
Gratis King of Fighters Bull Spelen
King of Fighters Bull

Bulls

Bulls Spelletjes

Hoe je Bulls te spelen gratis, geen downloads

Deze dieren zijn enorm en hebben een grote kracht vanwege hun grote spieren, maar je hebt het idee dat ze gewelddadig dieren zijn eigenlijk zeer volgzaam. Maar als woede is beter dit dier is uit de weg, omdat een enkele aanval fataal zijn voor iedereen zou kunnen zijn, omdat ze een paar scherpe hoorns.

In Spanje en een aantal andere landen is het mogelijk om de stierenrennen, de meest bekende is het San Fermin in Pamplona (Spanje), waarin honderden mensen lopen in de voorkant van een groep dappere stieren loopt als gekken door het dorp te bereiken leven het plein. Deze sluitingen elk jaar tientallen gewond door slagen in rekening gebracht omdat ze niet snel genoeg om de stier te voorkomen.

Als je denkt van te proberen uw snelheid tegen deze dieren en voel de adrenaline te bereiden om te kleden in het wit met een rode sjaal, als je eenmaal klaar voor het evenement bent, maar je moet wachten om de stieren te zien en ren naar het plein. Langs de weg vindt u een aantal kooien waar u kunt verbergen als je geen tijd hebt om te krijgen of te krijgen op een muur hebben vinden.

Niet alles zal bevallingen of embolados stieren je moet vluchten, maar wil om te eindigen met een Goring in een deel van je lichaam. Je zult meer ontspannen games waar je een killer van stieren te kleden om de beste run van zijn leven te maken. Een ander spel waar je moet doorstaan ​​zo lang mogelijk boven dit dier zonder dat u te trekken, die bekend staat als de rodeo. Het beste ding over deze games is dat er geen dieren gewond raakt en kan spelen met hen zonder gevaar voor u of voor hem. Durf de wereld van het stierenvechten met het ons weten!
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games