gratis Calimero Spelletjes


Gratis De Schatkist Calimero Spelen
De Schatkist Calimero
In dit spel moet je de schatkisten te openen ...
Gratis Calimero carrière Spelen
Calimero carrière
Gemonteerd op de kart Calimero om een ​​nieuwe ...
Gratis Calimero vliegtuig Spelen
Calimero vliegtuig
Gemonteerd op het vliegtuig Calimero voor een nieuw ...

Aandeel
calimero

Calimero Spelletjes

Hoe je calimero te spelen gratis, geen downloads

Calimero is een jonge kip zwarte, de broer van zestien kippen en hij is de enige kleur. Samenvattend is het lelijke eendje of het zwarte schaap van de familie. Calimero gediscrimineerd door zijn familie beslist om een ​​nieuwe reis te beginnen om een ​​echte familie waar je geen zorgen te maken over de kleur van hun verenkleed en accepteren zoals hij is te vinden. Calimero is zeer eigenaardige en onmiskenbaar door zijn halve eierschaal die boven je hoofd, zoals een hoed of helm neemt.

Duik in de nieuwe avonturen van Calimero met nieuwe verhalen en nieuwe entertainment te ontdekken. Calimero heeft verschillende missies uit te voeren en je hebt om te helpen voldoen aan al zijn opdrachten.

Geniet van jezelf met je vrienden Calimero en het spelen van al hun beste games als het vinden schat Calimero, het loodsen zijn vliegtuig naar een nieuw avontuur vol verrassingen of het rijden in een spannende kart ras waar je gedwongen worden om al je eieren te herstellen kip die je ontmoet langs de weg.
Probeer te zoeken andere spellen
Reacties Games