gratis Captain America Spelletjes

gratis Captain America Spelletjes

Beweeg met Captain America in verschillende gevechten van de burgeroorlog die plaatsvindt in de stad als gevolg van een nieuwe schurk bekend als Crossbones op te slaan. De Patriot zullen worden gedwongen om de super schild te lanceren om te beschermen tegen superschurken te zien zijn in de film Aven

Captain America SpelletjesGratis Captain America Dr. Spelen
Captain America Dr.
Gratis Captain America: sparen de aarde Spelen
Captain America: sparen de aarde
Gratis Captain America: verborgen sterren Spelen
Captain America: verborgen sterren
Gratis Captain America vs bugs Spelen
100%
Captain America vs bugs
Gratis De nieuwe Captain America Spelen
100%
De nieuwe Captain America
Gratis Captain America Spelen
Captain America
Gratis Captain America: platforms Spelen
Captain America: platforms


+ Captain America SpelletjesGratis Captain America kleuren Spelen
71%
Captain America kleuren
Gratis Superheroes vs manga Spelen
100%
Superheroes vs manga
Gratis Marvel gevechten Spelen
83%
Marvel gevechten
Gratis Vecht met de Avengers Spelen
Vecht met de Avengers
Gratis Video game personages zijn de schat Spelen
Video game personages zijn de schat
Gratis Pirates of the Caribbean, pas op krabben! Spelen
Pirates of the Caribbean, pas op krabben!
Gratis Piraten van de Caraïben Spelen
Piraten van de Caraïben
Gratis Pirates of the Caribbean: Battles Spelen
Pirates of the Caribbean: Battles
Unity 3D
Gratis Captain Tsubasa Spelen
Captain Tsubasa
Gratis Copa America Ver.2 Spelen
Copa America Ver.2
Gratis Copa America Spelen
100%
Copa America
Gratis Captain Zorro: Last Hope Spelen
Captain Zorro: Last Hope
Gratis Captain Zambo Spelen
Captain Zambo
Gratis Parkeren: captain Spelen
Parkeren: captain
Gratis Pirate Captain Spelen
Pirate Captain
Gratis Captain slijm Spelen
Captain slijm
Gratis The Avengers: Super Destruction Spelen
86%
The Avengers: Super Destruction

captain America

Captain America Spelletjes

Hoe je captain America te spelen gratis, geen downloads

Een van de meest geliefde superhelden bij het grote publiek is Captain America. Deze held heeft grote succes sinds haar oprichting totdat het werd voor een lange tijd, de leider van de Avengers. Het is het onderwerp van vele tv-series en films als Captain America Winter Soldier of die binnenkort zal komen, Captain America Civil War geweest. In figuur wordt begeleid door een legioen van fans verslaafd aan hun avonturen en enthousiast om een ​​aantal nieuwe te zien. Als u een van hen bent moet je heel alert op deze categorie, waar halen we de spellen die je hebt als protagonist en mensen te komen.

Zijn verhaal begint in de Tweede Wereldoorlog, waarin een van de onderzoeksafdelingen van de tiran Hitler, de zogenaamde Hydra, is gedaan met de kracht van een dodelijk wapen kan veranderen de loop van de oorlog en blijven het bevel van zijn leger nazi. Tegen deze, zal het Amerikaanse leger het uitvoeren van de ontwikkeling van een programma van de super soldaten die onze held, Steve Rogers, wordt gepresenteerd als een vrijwilliger. De nazi-leger is geen onbekende in de plannen van de Amerikanen en de aanvallen op het moment dat de faciliteit waar het project werd uitgevoerd en doodt alle wetenschappers. Dit betekende dat niet meer creaties van de super soldaten uitgevoerd en de enige die deze praktijk ondergaan was Steve. Op dat moment geboren Captain America.

Onze superheld is sterk te herkennen aan hun kleding gebaseerd op het ontwerp van de vlag van de Verenigde Staten en hun handtekening wapen, zijn schild. Smeden zijn schild was bijzonder omdat het wordt gesmeed met een sterker materiaal genaamd vibranio daar dat werd gevonden in een meteoriet. Spear schild hun vijanden, naast het hebben van bovenmenselijke kracht, uitstekende vaardigheid met vuurwapens. Met al deze vaardigheden zullen haar missie om dit kwaad organisatie, wiens motto is stoppen met het uitvoeren van "Snijd een hoofd en in plaats daarvan zal vertrekken twee", waarvoor hij stichtte de brulaap commando. In deze opdracht militairen met grote vaardigheden die Hydra zal vechten om de wereld te ontdoen van dit kwaad zal toetreden.

Nu kun je de avonturen van Captain America uit te voeren de met deze fantastische games voor kinderen en volwassenen. Help de superheld in zijn nieuwe opdracht en de wereld opnieuw een vreselijke dreiging op te slaan. U kunt ook herontwerp van onze held kostuum als je moe van het zien van altijd dezelfde zijn. Geniet van alle online games Captain America en uitgegroeid zijn onafscheidelijke assistent.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games