gratis Clash of Clans Spelletjes

gratis Clash of Clans Spelletjes

Van de makers van Clash Royale komt Clash of Clans, een spel dat karakters met de vorige deelt zij het op een nieuwe manier om te spelen. U kunt nu uw dorp online, vorm je eigen leger en vecht vijanden om de wereld van de Clash of Clans domineren.

Clash of Clans SpelletjesGratis Clash of Clans Flash Ver.2 Spelen
100%
Clash of Clans Flash Ver.2
Unity 3D
Gratis Clash of Clans Online Spelen
83%
Clash of Clans Online
Gratis Clash of Clans Card Spelen
73%
Clash of Clans Card
Gratis Spider Clash of Clans Spelen
50%
Spider Clash of Clans
Gratis Clash of Clans flash Spelen
70%
Clash of Clans flash


+ Clash of Clans SpelletjesGratis Clash Royale te schilderen Spelen
Clash Royale te schilderen
Gratis Clash Royale: Tetris Spelen
100%
Clash Royale: Tetris
Gratis Zoals u weet Clash Royale Spelen
83%
Zoals u weet Clash Royale
Sage
Gratis Wie is wie? Clash Royale Spelen
Wie is wie? Clash Royale
Gratis Mobile Legends Spelen
67%
Mobile Legends
Unity 3D
Gratis Kisten openen Clash Royale Spelen
52%
Kisten openen Clash Royale
Gratis Clash Royale: Brief Spelen
62%
Clash Royale: Brief
Gratis Mahjong Clash Royale Spelen
100%
Mahjong Clash Royale
Gratis Battle for the Galaxy hack Spelen
Battle for the Galaxy hack
Gratis Ice Age: Clash of Worlds Spelen
Ice Age: Clash of Worlds
Gratis Teelonians Clan War Spelen
Teelonians Clan War
Gratis Clash Royale Online Spelen
80%
Clash Royale Online
Gratis Clash of the Legends Spelen
Clash of the Legends

Clash of Clans

Clash of Clans Spelletjes

Hoe je Clash of Clans te spelen gratis, geen downloads

Clash of Clans is een spel van mobiele en tablet gemaakt door het bedrijf Supercell, ook bekend als de makers van Clash Royale kan worden beschouwd als een spin-off van de Clash of Clans. Het is een spel dat vele successen oogstte en snel kreeg nummer één in iTunes downloads en Play Store. Het spel is naar een dorp, met als belangrijkste gebouw is het stadhuis te maken. Daarnaast moet u hutten bouwers en vele andere gebouwen te bouwen om te gaan rijden uw stad. belangrijk onderdeel van het spel is om munten te krijgen, dus je moet goudmijnen creëren en verbeteren van de meest, plus een magazijn om het te verzamelen. Een van de belangrijkste elementen is het elixer en hebben ook aan verzamelaars en plaatsen om deze stof in op te slaan. Sommige activiteiten zullen elixir en andere valuta's te vragen, zodat u altijd zou moeten hebben genoeg van beide te slagen. Vergeet niet om je leger te maken en ben je verantwoordelijk voor het verdedigen van je dorp zal zijn en aanvallen van je tegenstanders, hoe meer leuke gedeelte van het spel.

Zoals wij zeggen in dit spel kunt u de dorpen van andere spelers en het gebruik van je leger om het volledig te vernietigen, als het je lukt je een beloning te winnen en u kunt kopjes stash, en Clash Royale. Je moet blijven verbeteren van uw gebouwen en uw gemeente om nieuwe gebouwen en nieuwe krijgers om je leger te ontgrendelen. Bovendien, Clash of Clans is terug op ieders lippen voor zijn laatste grote update die een boottocht online te maken en vecht andere spelers weg. In deze nieuwe game mode, zal een speler worden belast met het verdedigen van een dorp en de andere zal hebben om het te vernietigen. Deze nieuwe update heeft veel spelers die het spel had verlaten zijn teruggekeerd naar een nieuwe manier om te spelen te genieten.

Op onze website kunt u leuke spelletjes die een versie min of meer gelijk, het originele spel van Supercell vinden. Maak dorpen hebben games als Clash of Clans Scratch Edition, dat is zeer vergelijkbaar met het origineel. Je hebt ook personages op basis van hun kaartspellen, zoals spelletjes, flash Clans van de Spider Clash of Clans. Deze zal het toevoegen van nieuwe games, maar met een andere titel, zijn een goede versie van het origineel.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games