gratis Doodieman Spelletjes

gratis Doodieman Spelletjes

Nu is het cagón superheld bekend als Doodieman, die zijn eigen kak geraakt en is in staat om een ​​hele stad Cagar zonder het schoonmaken van de ezel. Geniet van deze leuke spelletjes waar de kak geuren weg. Schiet een heleboel Cairns bazooka's en eindigt met je tegenstanders.

Doodieman SpelletjesGratis Doodieman Bazooka Spelen
Doodieman Bazooka
Gratis Whack uw computer: Doodieman Spelen
Whack uw computer: Doodieman
Gratis Doodieman Agent Spelen
Doodieman Agent
Gratis Doodieman redden van de gijzelaars Spelen
Doodieman redden van de gijzelaars


+ Doodieman SpelletjesGratis Whack je baas: 13 Manier om je baas te raken Spelen
Whack je baas: 13 Manier om je baas te raken
Gratis Poopooman vs 300 Spelen
Poopooman vs 300

doodieman

Doodieman Spelletjes

Hoe je doodieman te spelen gratis, geen downloads

Doodieman is een super held beroemd voor zijn wandaden te laden en te lanceren hun eigen kak vijanden van de samenleving als criminelen die onze staat schaden.

Gekleed in een pak rode held, hij heeft zijn gezicht bedekt en blote kont. Het is in staat om te vliegen, je hoeft alleen te scheet en shit vliegen. Heeft een verwoestende wapen, is een soort van machinegeweer, die wordt aangesloten in de kont te kak schieten op hoge snelheid.

Stopt vijanden door het gooien kak en scheet naar zijn eigen stront te dekken. Het is een beetje piggy en houdt van het helpen van anderen. Terwijl sommige zie niet asynchroon, sommige mensen zien smerig en walgelijk, het is normaal, die iemand om kak smeren zou willen.

Doodieman wil om anderen te helpen, maar altijd iets mis, het altijd eindigt verscholen in stront. Is teleurgesteld mensen die hem niet begrijpen.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games