gratis Dora Spelletjes

gratis Dora Spelletjes

Dora the Explorer heeft duizenden avonturen die plaatsvinden met zijn vriend Boots, kaart en rugzak onafscheidelijk. Je moet Dora te helpen om de stad te overwinnen obstakels te steken. Laat uw kinderen door te brengen een leuke tijd met Dora, Engels leren terwijl u geniet.

Dora SpelletjesGratis Dora is ziek Spelen
Dora is ziek
Gratis Dora zeemeermin Spelen
100%
Dora zeemeermin
Gratis Dora redt laarzen Spelen
Dora redt laarzen
Gratis Ruimtepak Dora the Explorer Spelen
Ruimtepak Dora the Explorer
Gratis Dora vs zombies Spelen
Dora vs zombies
Gratis Dora lost het raadsel Maya Spelen
50%
Dora lost het raadsel Maya
Gratis Dora the Explorer gomilandia Spelen
Dora the Explorer gomilandia
Gratis Kapper Dora the Explorer Spelen
50%
Kapper Dora the Explorer
Gratis Dora maken heerlijke ijs Spelen
Dora maken heerlijke ijs
Gratis Dora atv Spelen
Dora atv
Gratis Dora the Explorer en bloemen Spelen
Dora the Explorer en bloemen
Gratis Die drinken meer sap? Spelen
Die drinken meer sap?
Gratis Dora Make up boots Spelen
Dora Make up boots
Gratis Dora the Explorer en diego Spelen
Dora the Explorer en diego
Gratis Dora the explorer Spelen
Dora the explorer
Gratis Dora en Lake schildpadden Spelen
Dora en Lake schildpadden
Gratis Dora the Explorer: clean Spelen
Dora the Explorer: clean

dora

Dora Spelletjes

Hoe je dora te spelen gratis, geen downloads

Spelen en leren met Dora! Begeleidende deze mooie jonge ontdekkingsreiziger, Dora 7 jaar oud, en uw huisdier, Botas (een paarse aap 5 jaar oud, trouwe metgezel) in een aantal van zijn reizen en woont een zeer verrijkend en leerzaam avontuur!. Deze serie is geboren voor peuters en kleuters, waar ze lessen te leren met Dora moedig en tijd zal het leren van talen, het Engels versie Spaanse Dora leert jong en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse docent Engels.

Hoewel deze twee onverschrokken avonturiers vooraf met de hulp van een kaart, maar niet genoeg om je ultieme doel te bereiken, dus vergeet niet om hen te helpen in hun zoektocht naar verloren voorwerpen, of dat ze hebben verloren, maar ook wat je nodig hebt om te gaan door middel van een belemmering of een obstakel op hun pad en ten slotte vindt deze raadselachtige objecten. We moeten ook om hen te helpen allerlei uitdagingen die zal verschijnen aan hen als ze vooruitgang de avonturen van Dora en Boots te overwinnen. Je moet voorzichtig zijn met Swiper de vos, die de schurk van de serie en altijd wil om te stelen objecten Dora en Boots nodig hebben om hun missie te voltooien te zijn. Om deze bende hen voegt zich zo nu en Diego's neef Dora ster in zijn eigen serie genaamd Go, Diego, Go!

Afgezien van hun opdrachten steeds met Botas, Dora we games die zullen worden ondergedompeld in nieuwe werelden die niet zo goed doet onder controle, dus hij heeft uw hulp nodig. Dora uitoefenen nanny babyverzorging, Dora veranderd in een zeemeermin, een keuken met Dora, Dora arts en nog veel meer. Dora's wereld gaat om online manier waarop het netwerk voor kleinere blijven leren met deze fantastische games.Reacties Games