gratis Fireboy en watergirl Spelletjes


Sage
Gratis Fireboy en watermeisje 4: The Crystal Temple Spelen
Fireboy en watermeisje 4: The Crystal Temple
Speel avonturen Fireboy en Watergirl, ...
Sage
Gratis Fireboy en watermeisje 3: The Ice tempel Spelen
Fireboy en watermeisje 3: The Ice tempel
Vandaag bieden wij een spel Fireboy en Watergirl ...
Sage
Gratis Fireboy en Watergirl onmogelijke uitdagingen Spelen
Fireboy en Watergirl onmogelijke uitdagingen
Als je van bijna onoverkomelijke uitdagingen, dan bent u op het juiste ...
Sage
Gratis Fireboy loves Watergirl Spelen
Fireboy loves Watergirl
Het is waar wat ze zeggen dat tegenpolen ...
Sage
Gratis Fireboy en watermeisje in The Foresy Temple Spelen
Fireboy en watermeisje in The Foresy Temple
Overschrijdt Fireboy en Watergirl uitdagingen ...

Aandeel
fireboy en watergirl

Fireboy en watergirl Spelletjes

Hoe je fireboy en watergirl te spelen gratis, geen downloads

Fireboy en Watergirl is een fantastische gratis te downloaden zonder coöperatief te spelen. Dit werd gevolgd door vele andere Fireboy en Watergirl 5. saga vijf minigames waarin je begeleiden naar deze vreemde echtpaar samen levels overwinnen van alle obstakels te bereiken. In principe is het spel zo ontworpen dat u twee spelers, spelen de ene naar de brand en een andere man het meisje water te controleren. Hiertoe elk toegewezen aan de directionele pad of de pijltoetsen (A, W, S, D). Echter, je kunt spelen een persoon besturen van beide poppen, afwisselend mobiliteit van één of beide tegelijk te doen.

In deze avonturen die je zal moeten beide personages gebruiken om de finale te bereiken. Om deuren te openen moet je de knop te activeren, terwijl de andere pasjes en blijft de deur met de knop aan de andere kant te openen, zodat de ander kan passeren. Op de weg zal moeten edelstenen te verzamelen, ieder zijn eigen, dat met de kleur van elk karakter (rood en blauw) worden aangegeven. Water gebieden kunnen de jongen vuur te doden en, omgekeerd, de gebieden van brand water zal het meisje te doden. Aan de andere kant zijn er gevaarlijke gebieden voor beide, die hen moet vermijden niet in de poging om te sterven. De spellen zijn samengesteld uit verschillende niveaus totdat u het laatste te bereiken en te voltooien het spel.

Momenteel bereidt hij de 6-light Fireboy en Watergirl zeker een spel langverwachte door fans van deze serie van mini-games die al de woede te raken. Om deze redenen hebben we besloten om de specifieke categorie die alle wedstrijden van deze twee sympathieke personages insluiten creëren. Niet alleen de officiële wedstrijden, waarvan er momenteel slechts 5, maar vele anderen die zijn gekomen naar aanleiding van de inval in de wereld van de flash games Fireboy en watermeisje. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste in deze serie van games, kunt u de updates komen deze categorie niet missen, zal je missen?.




Probeer te zoeken andere spellen




Reacties Games