gratis Ghostbusters Spelletjes


Sage
Gratis Ghostbusters 2 Spelen
100%
Ghostbusters 2
Ghostbusters een hit film van de jaren tachtig ...
Sage
Gratis Ghostbusters Ver.2 Spelen
67%
Ghostbusters Ver.2
adventure platform spel waar je moet de geesten die de stad zwerven ...
Sage
Gratis Ghostbusters Spelen
Ghostbusters
Spook jagers zijn beschikbaar om spookachtige ...
Sage
Gratis Obama Ghostbusters Spelen
Obama Ghostbusters
de wereld wordt bedreigd door twee gevaarlijke ...

Aandeel
ghostbusters

Ghostbusters Spelletjes

Hoe je ghostbusters te spelen gratis, geen downloads

Ghostbusters is een Amerikaanse film, Ghostbusters in de originele titel, die een groot succes op het grote scherm was. Vandaag de dag wordt beschouwd als een van de cult films en elke film buff heeft gehad om deze grote film te zien. De film vertelt de avonturen van drie parapsychologen die rijden hun eigen bedrijf Ghostbusters en te onderzoeken paranormale verschijnselen. Voor dit gebruik zeer geavanceerde technologie om deze paranormale gebeurtenissen vast te leggen en worden bekende personages, het maken van uw bedrijf een succes te maken. Het succes leidde tot een vervolg onder de titel Ghostbusters II (Ghostbusters II) zal hij worden verwijderd. Deze nieuwe film was minder succesvol dan de eerste, maar nog steeds goede resultaten in de box office.

Onlangs, in 2016, de première een nieuwe versie van Ghostbusters, maar deze keer de groep werd gevormd alleen door meisjes. Deze nieuwe film had ook een groot succes, omdat de oorspronkelijke film versiebeheer waardoor het terug naar het script. Het succes van deze films is de verkoop van een groot aantal merchandising, verkoop van kostuums, hun versies Lego of Playmobil onder vele andere dingen uitgevoerd.

Nu kunt u genieten van deze selectie van spellen waarin Ghostbusters hun nieuwe avonturen uit te voeren. Je moet hun geavanceerde gadgets te gebruiken om ectoplasma jagen en om mensen te beschermen. U kunt spelen met de mythische personages van de serie en anderen die zich hebben aangesloten bij deze waanzin van Ghostbusters, zoals de Amerikaanse president Barack Obama. Beginnen met genieten van Ghostbusters spelletjes met ons!
Probeer te zoeken andere spellen
Reacties Games