Gratis Gormitis Games


Gormitis
Gormitis
Alle letters zijn tweemaal herhaald, maar naar beneden. ...
Gormitis 2
Gormitis 2
De gormitis zorgen voor een leuk spel waar je je geheugen ...
Gormitis brand
Gormitis brand
De sterren van dit spel zijn de personages ...


+ Gormitis GamesGormitis kleuren
Gormitis kleuren
Gormitis komen naar onze pagina, zodat ...
Bakugan
Bakugan
spelen fantastisch spel van Bakugan. waar u kunt uw favoriete ...

Gormitis Games

Gormitis Games

De wereld Gormitis geboren uit een stuk speelgoed lijn en animatieserie ze vervolgens werd geëxporteerd naar diverse landen ontstaan. De serie vertelt het verhaal van vier kinderen die in de keuken van zijn huis een geheime doorgang die hen leidt naar de tempel van de elementen en vandaar dat zij erin slagen om de barrière in een parallelle wereld genaamd Gorm. In deze plaats, Toby, Nick, Lucas en Jessica laten hun mens op de Lords of Nature formulieren worden. Gorm land is verdeeld in verschillende landen, die elk worden geleid om onze spelers, maar binnenkort zal verschijnen.

Nick zal verschijnen als de heer van het land en neemt de kracht van de rotsen en deze elementen in hun voordeel te controleren. Toby is de tweelingbroer van Nick en, thuis, wordt de heer van de zee, die de macht over de rivieren en zeeën zal geven. Lucas zal de heer van het bos en de natuur, bomen en planten te controleren. Tot slot is er Jessica, zal die dame lucht en kan vliegen en de controle van de wind. Samen vechten ze om veilig de wereld van Gorm slechte handen te houden en te bevrijden van het volk.

Hier vindt u Gormiti games met een lange tijd plezier door te brengen. Kies je favoriete personage en voert verschillende opdrachten met succes om de games te overwinnen. We hebben spelletjes te Gormitis en de tweede versie 2. Naast Gormitis anderen die moeten de Gormitis besturen en met succes een lange weg te gaan met obstakels te passen. Volg de avonturen van Gormitis in dit gedeelte van onze website!
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games