gratis Halo Spelletjes

gratis Halo Spelletjes

Neutraliseert aanvallen Verbond met de super soldaat Halo. Master Chief John-117 wordt geleverd met een nieuwe biologische verbeteringen en heeft een kunstmatige intelligentie genaamd Cortana die u zullen helpen de aliens van de toekomst te bestrijden.

Halo SpelletjesGratis Zoals u weet Halo Spelen
Zoals u weet Halo
Gratis Halo Spartan jurk Spelen
Halo Spartan jurk
Gratis Halo Combat Evolved Spelen
100%
Halo Combat Evolved
Gratis Halo Spartan Assault Spelen
Halo Spartan Assault
Gratis Halo Master Chief Spelen
Halo Master Chief
Gratis Halo Spelen
Halo
Gratis Armor mayhem Spelen
Armor mayhem


+ Halo SpelletjesGratis Battle Area Spelen
75%
Battle Area

halo

Halo Spelletjes

Hoe je halo te spelen gratis, geen downloads

Halo Reach is een van de laatste afleveringen in de Halo-serie ontwikkeld door Bungie, vertelt het verhaal van de eerste ontmoeting met de verschrikkelijke menselijke verbond. Hoewel deze kwestie de Master Chief niet aanwezig is, belichamen we een jong lid van een Spartaan team gestuurd om de opstand van een menselijke kolonie Spartan onderdrukken. Maar na het bereiken van de planeet, beseffen ze dat er geen overlevenden in het gebied waar ze moesten overlevenden te vinden. Het zien van de slachting geproduceerd besluiten te onderzoeken en te ontdekken dat het Verbond naar de planeet is gekomen, zijn doel is onbekend, maar de mensheid lijkt in gevaar.

Spartan Jouw missie is om alle burgers te evacueren van de planeet zo snel mogelijk en te voorkomen dat meer slachtoffers. Hiervoor moet je een goede arsenaal die sniper geweren, raketwerpers, granaten, machinegeweren omvat gebruiken en als we het bezit komen van een wapen kan krijgen van de vijand kan rekenen op nieuwe wapens. Maar niet alles is beperkt tot wapens, want we kunnen kiezen tussen verschillende voertuigen om missies te voltooien. Wij kunnen een bungie op volle snelheid te vliegen terwijl een van onze collega's het torentje gebruikt, toetreden tot de spartaans en bespaart de mensheid.

Nu zijn er nieuwe Halo games waar je kunt communiceren met de Master Chief overblijfselen in verschillende missies waar je de aliens te vallen om verder te leven. Het verhaal begint wanneer het ruimtevaartuig heeft het probleem en wordt gedwongen te landen op een onbekende planeet waar je verwacht miljoenen onaangename verrassingen. We hebben ook spellen waar je het pantser van Master Chief kunt maken, kunt u deze wijzigen als u wilt.

Halo heeft al een sensatie voor grote platformen, zoals de PlayStation of Xbox games met hun nieuwste Halo 4 en Halo 5 Guardians veroorzaakt. Nu is het slagen met minigames die je hebt verzameld en waar de staat om de avonturen van dit spel leeft in een totaal andere manier. Probeer deze versies en niet de laatste zijn om te weten!
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games