Gratis Henry danger Games


Henry Danger
83%
Henry Danger
Lost de problemen van de stad Swellview met superhelden ...
Danger Thunder
100%
Danger Thunder
Haast om de passagiers te redden op de trein ...
Wie is je vijand? Henry Danger
100%
Wie is je vijand? Henry Danger
Wie zal je vijand Henry Danger zijn?. ...


+ Henry danger GamesDanger vs Thunder: Schilderen
100%
Danger vs Thunder: Schilderen
Voor de liefhebbers van de serie en Henry ...

Henry danger Games

Henry danger Games

Henry Danger is een succesvolle tv-serie met in de hoofdrol een jongen die wordt het een superheld assistent. Het werd voor het eerst uitgevoerd in 2014 door het televisienetwerk Nickelodeon en heeft al drie seizoenen op de lucht wordt uitgezonden op verschillende netwerken zoals Clan TV in Spanje.

De serie wordt in de hoofdrol Henry Hart een jonge man van 13 die een baan als een superheld gevechten stuurman Captain Man krijgt. Zoals de naam superheld Captain Kid Danger Man neemt en helpen om de misdaad te bestrijden in de stad. De jongen zal zijn studies te combineren op de school met het leven van een superheld geheim, omdat je niemand uw echte werk kan vertellen. De rest van de cast bestaat uit protagonist Charlotte, Jasper en Piper. De eerste twee zijn de beste vrienden van Henry terwijl de laatste is zijn jongere zus 9 jaar.

Door de reeks zullen we zien hoe het geheim van de jongen minder geheimzinnig zal zijn wanneer hun vrienden te gaan leren, die werkt als een superheld en niet als assistent in de winkel Junk'n Stuff, dat is waar hij verbergt de geheime schuilplaats captain Man. in elk hoofdstuk zijn om een ​​nieuw probleem dat moet oplossen als kapitein Danger Man en Kid geconfronteerd. Eén van de meest succesvolle hoofdstukken in de serie was de crossover tussen Henry Danger en De Thundermans, waar de personages uit beide series kwamen bij elkaar om een ​​speciaal hoofdstuk te creëren.

Nu komt onze web Henry Danger categorie waar we zullen het verzamelen van de beste games van deze superhelden. U kunt vele avontuurlijke spelletjes en nog veel meer ontspannen als puzzels of schilderij te vinden. Dit alles en nog veel meer vind je in dit gedeelte van de site uitsluitend gewijd aan Henry Danger, kapitein Man en alle andere personages in de cast van de serie. Als je van Henry Danger kan geen van onze spellen te missen!
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games