gratis Lion king Spelletjes

gratis Lion king Spelletjes

Beweeg met Simba op zoek naar zijn geliefde Nala, sparen de savanne van het kwaad hyena's en zijn baas Scar. Dankzij de hulp van Timon en Pumbaa u door de savanne kunnen reizen met minder inspanning. Neem de controle van dieren in het wild te verkondigen Lion King.

Lion king SpelletjesGratis Puzzel; de Lion King Spelen
Puzzel; de Lion King
Gratis Koning Leeuw puzzel Spelen
Koning Leeuw puzzel
Gratis Timon en Pumba springen Spelen
Timon en Pumba springen
Sage
Gratis Lion King, Kiara en Kovu Spelen
Lion King, Kiara en Kovu
Gratis Kleurplaten: Lion King Spelen
Kleurplaten: Lion King
Gratis Zuma: The Lion King Spelen
Zuma: The Lion King
Gratis Guard Lion King Spelen
100%
Guard Lion King


+ Lion king SpelletjesGratis Timon en Pumbaa vluchten Spelen
Timon en Pumbaa vluchten
Unity 3D
Gratis Smashy Stad Spelen
Smashy Stad
Gratis Dino avonturen Spelen
Dino avonturen
Gratis Voeden een dinosaurus Spelen
Voeden een dinosaurus
Gratis Dinosaur fiets Spelen
Dinosaur fiets
Gratis The King of Fighters Spelen
The King of Fighters
Gratis Dinosaur King Spelen
Dinosaur King
Gratis Hunga Dinosaurs Spelen
Hunga Dinosaurs
Gratis Dinosaurus verschillen Spelen
Dinosaurus verschillen
Gratis Gizmo met Kerstmis Spelen
Gizmo met Kerstmis
Gratis Dinosaurus loopt Spelen
Dinosaurus loopt
Gratis KOF wing Spelen
KOF wing
Gratis Dinosaur King 2 Spelen
Dinosaur King 2
Gratis Draak reis Spelen
Draak reis
Gratis Five Nights at Burger King 2 Spelen
Five Nights at Burger King 2
Gratis Bigfoot Encounter Spelen
50%
Bigfoot Encounter
Gratis Big head Spelen
Big head
Gratis Gorillart- king kong Spelen
Gorillart- king kong
Gratis Cavemen vs Dinosaurussen Spelen
Cavemen vs Dinosaurussen
Gratis Spyro Spelen
Spyro
Gratis Red Dragon Spelen
Red Dragon
Gratis Ik ben de tyrannosaurus rex Spelen
Ik ben de tyrannosaurus rex
Gratis Vinden de acht verschillen Spelen
Vinden de acht verschillen
Gratis King Kong Spelen
100%
King Kong
Gratis Caverman Spelen
Caverman
Gratis U bent de rex Spelen
U bent de rex
Gratis King of Fighters Bull Spelen
King of Fighters Bull
Gratis Warp Forest Spelen
Warp Forest
Gratis Dino baby's Spelen
Dino baby's

lion king

Lion king Spelletjes

Hoe je lion king te spelen gratis, geen downloads

Een van de grote successen van Disney's animatiefilm The Lion King. Dit vertelt het verhaal van een kleine leeuw met de naam Simba, zoon van koning Mufasa. In dit gebied verschillende soorten dieren naast elkaar bestaan ​​in vrede en de handhaving van de cyclus van het leven. Simba moet alles wat je nodig hebt om een ​​dag te leren uitgegroeid tot de opvolger van zijn vader, zich niet bewust van de plannen van zijn kwade oom Scar die van plan is om de troon toe te eigenen met de hulp van drie hyena's. Ze veroorzaken een stormloop in die Mufasa verliezen het leven, maar niet voordat het redden van zijn zoon Simba. Scar plan was mislukt omdat ze de twee moeten hebben gedood om hem te ontmoeten als koning, maar overtuigt Simba dat zijn vader is overleden als gevolg van hem en maakt vluchten. Zodra de twee buitenste Koning Scar land verkondigt en verklaart dat de hyena's en leeuwen in vrede moeten leven.

Simba op zijn reis ontmoet een heel ander stel, Timon en Pumbaa een meerkat en wrattenzwijn die hem zou helpen overleven in deze landen. Leert de filosofie van Hakuna Matta, zorgeloos wonen. Simba groeit naast deze twee personages om een ​​volwassen leeuw geworden. Op een dag, per ongeluk tegenkomen een oude jeugdvriend, de leeuwin Nala. Een reeks van gebeurtenissen leidde hem terug naar zijn huis en hun plaats in de cyclus van het leven te eisen, als koning van het land van zijn vader. zijn oom en zijn leger van hyena Hij zal worden geconfronteerd, totdat het koninkrijk te redden.

Deze film werd erg populair en is een van de grote Disney-klassiekers. Dan is een tweede deel onder de titel "Schat van Simba The Lion King 2" getrokken. Hier de avonturen van Simba en Nala's dochter, een kleine rebel leeuwin genaamd Kiara wordt verteld. Simba's vijanden nu leeuwen ook, die zijn oom Scar gesteund in zijn usurpatie van de troon, en die zijn verbannen uit het koninkrijk. Een nieuw avontuur van de karakters van de Lion King waarin zij moeten opnieuw het koninkrijk te redden van de dreiging van Simba achtervolgen hen.

Deze film volgt de Lion King 3, dat is niets meer dan het verhaal verteld vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa, kennen de geschiedenis vanaf het begin, als ze elkaar ontmoetten en hoe ze leefden het avontuur van Simba in zijn eerste film . Deze titel leert ons nieuwe anekdotes konden we niet zien in de eerste film, een andere manier om te genieten van de Lion King.

Deze serie van films veel merchandising, tv-series en, natuurlijk, werd video games gemaakt. De wereld Lion King komt ook aan de online minigames en hier om te genieten van veel van de personages. U kunt spelen met de protagonisten van de films als Simba, Timon, Pumbaa en de tweede tranche, Kiara en Kovu. Voert de avonturen van deze tekens of kies iets meer ontspannen achtige vorm puzzels of tekenen van dieren. Alles over het thema Lion King je kunt vinden in deze sectie, zodat je niets van wat we hebben of wat komen zal missen. Begin uw avontuur in de bush met de gekste personages uit The Lion King.Reacties Games