gratis Madagascar Spelletjes

gratis Madagascar Spelletjes

De protagonisten van de film Madagascar Dreamworks zijn bereid om uw beste online avonturen leven. Nu kun je gratis spelen de minigames, waarvan de hoofdpersonen zijn deze gekke en grappige dieren.

Madagascar SpelletjesGratis Puzzle Madagascar 3 Spelen
Puzzle Madagascar 3
Gratis Madagascar: verborgen leeuwen Spelen
100%
Madagascar: verborgen leeuwen
Gratis The Penguins of Madagascar Spelen
The Penguins of Madagascar
Gratis Madagascar 2 Spelen
Madagascar 2
Gratis Madagascar 3: verborgen object Spelen
Madagascar 3: verborgen object
Gratis Dansen met de pinguïns van Madagaskar Spelen
Dansen met de pinguïns van Madagaskar
Gratis Pinguïns van Madagascar: Ras in de dierentuin Spelen
100%


+ Madagascar SpelletjesGratis Penguin: Mission Spelen
Penguin: Mission
Gratis Super brawl Spelen
40%
Super brawl

Madagascar

Madagascar Spelletjes

Hoe je Madagascar te spelen gratis, geen downloads

Dierentuindieren op zoek naar een verandering van tempo, ga terug naar vrij is wat zij denken dat zal hen gelukkig maken. Onder al deze dieren, die hun leven willen veranderen zijn Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de Giraffe en Gloria het nijlpaard. Hoewel niet de enigen die lid worden van deze gekke avontuur als pinguïns en Koning Julien zal toetreden tot de dierentuin te ontsnappen, maar elk met een eigen plan.

Help deze schattige dieren om te proberen om de dierentuin te ontsnappen met zijn verschillende plannen, alles moet perfect, want als slechts een verblijf achter het plan niet te zijn. We vinden ook een aantal leuke games die de vluchtplan marginaliseren, worden aangemoedigd om te dansen met de pinguïns of gekke Koning Julien, maar hilarisch in hun dansen.

Of leven een spannend avontuur met pinguïns op een van zijn missies van bevel, waarin alleen zij terug naar de noordpool om de pinguïns te bevrijden van een nieuwe bedreiging die haar geliefde thuis plagen. Vechten tegen alle vijanden en het oplossen van de niveaus om uw huis te redden.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games