maffia

Maffia Games


NYC Mafia
NYC Mafia
Maffia run
Maffia run
Mafia 3
Mafia 3
Unity 3D
Maffia
Maffia
Mafia man
Mafia man


anderen Maffia GamesUnity 3D
GTA San Andreas met Carl Johnson
The simpsons mafia
The simpsons mafia
Gta Grand Theft Auto: mafia
50%
Smokkelen
Smokkelen
GTA stijl mafia baas
GTA stijl mafia baas
Street oorlog
Street oorlog
Unity 3D
GTA Crime Stad
33%
GTA Crime Stad
GTA overloper
33%
GTA overloper
Bad boy 2 gta: San Andreas
50%
Bad boy gta: san andreas
83%
Bad boy gta: san andreas
Scherpschutter
Scherpschutter
GTA stijl chase
50%
GTA stijl chase
Een spel GTA
78%
Een spel GTA
Richten en schieten de gta stijl
100%Maffia Games

Maffia Games

De gangland is smerige en gevaarlijk, maar als het misdrijf is uw levensonderhoud moet beheersen. Mafia is de beste manier om geld te verdienen terwijl je macht en respect op elkaar te krijgen, zul je een crimineel om macht te krijgen worden?

Word lid van de Cosa Nostra te beginnen met de laagste, verdienen een reputatie door te tikken of het doen van boodschappen voor de leden van uw gezin. Zoals upgrading kunt beginnen met je eigen mensen, gepleegde delicten, bestellen ze voor u en krijg voordelen voor het.

Maar het aan de macht zal niet gemakkelijk zijn, de andere families proberen om de kaart te elimineren. Dus je moet om ze te slim af te zijn en te elimineren hen voor, want het is noodzakelijk om verschillende strategieën twee gezinnen te gebruiken, zoals het gezicht om elkaar te doden, terwijl je hun grondgebied te controleren. Word de grootste geschenk van alle tijden en brengt families of te vernietigen, domineert steden als New York, waar u de wet bent en niemand is boven je.

Om deze doelstellingen te bereiken bieden wij u een hoop spellen waarin om zich te verdiepen in de wereld van online maffia. moeten verschillende opdrachten uit te voeren voor overschrijvingen, met de Mafia driver of om achterstanden te betalen om te begrijpen dat met de maffia niet wordt afgespeeld. U kunt ook genieten van de mini-games versionan het grote succes van de PS3 en Xbox 360, Mafia 2, en je kunt zelfs komen over de lancering van Mafia 3 zal beschikbaar zijn in oktober voor de PS4, Xbox One en PC. Veel plezier handhaving van regels en het maken van je maffia controle over de stad in vergelijking met andere criminele organisaties. Kunt u uw wet op te leggen voordat al uw concurrenten?


reacties Games