mijnen

Mijnen Games
anderen Mijnen Games


Andere gratis spelletjes
+ 170
nieuw
gratis Mario bros GamesMario bros GamesMario bros Games
+ 80
nieuw
gratis Minecraft GamesMinecraft GamesMinecraft Games
+ 30
nieuw
gratis Youtube GamesYoutube GamesYoutube Games
+ 30
nieuw
gratis Kizi GamesKizi GamesKizi Games
+ 120
nieuw
gratis Racing GamesRacing GamesRacing Games
+ 10
nieuw
gratis Doden GamesDoden GamesDoden Games

Mijnen Games

Mijnen Games

Als de goudkoorts u heeft aangeraakt, moet je je eigen mijn en avontuur van het zijn een mijnwerker te vinden. Het werk is hard, maar als we zijn consistent en we hebben de nodige apparatuur kan een goede ader van goud of waardevolle diamanten met de rest van ons leven te vinden.

Leer de technieken van de mijnbouw van de oudste mijnwerkers, zullen deze experts leert u alles wat u moet weten vanaf de basis. Leer je eigen installatie te bouwen, ligt ten grondslag aan de muren om aardverschuivingen te voorkomen manieren om snel transport trucks waarin de rotsen te gebruiken op te bouwen.

Dan bouwen van een systeem vergelijkbaar met een achtbaan wagens een avontuur te leven elke keer als je beweegt rond de mijn of gebruiken dynamiet om sneller te bewegen. Als u venture om goud te jagen kunt u uw eigen graven te starten en te graven naar het centrum van de aarde, maar pas op als je een monster op de loer in de duisternis van uw rif kan ontwaken.

Maak uw keuze en opscheppen naar de dichtstbijzijnde berg naar de mensheid hunkerde door edele metalen te vinden. Is de tijd om alleen zo online rijk als te krijgen. Kijk uit voor al het goud en geven een beter leven om je personage!Probeer te zoeken andere spellen