opdrachten

Opdrachten Games


Missie op zee
Missie op zee
Beroving
Beroving


anderen Opdrachten GamesBrave Boy 2
Brave Boy 2
Grot run
Grot run
Naruto motorfiets missie
Naruto motorfiets missie
Unity 3D
Lego City: My Town 2
100%
Pikachu Hero
75%
Unity 3D
3D Mars Mission
Star Wars: Rogue One
100%
Scherpschutter
Scherpschutter
Sniper call of duty
Sniper call of duty
De nieuwe Captain America
100%
Gta Banditen
Gta Banditen


Andere gratis spelletjesFrozen Kleurplaten
77%
Marvel gevechten
79%
Combat zone: schoten
Combat zone: schoten
Eend schieten
50%
Sleeping Beauty voor objecten
33%

+ 40
nieuw
gratis Friv GamesFriv GamesFriv Games
+ 170
nieuw
gratis Mario bros GamesMario bros GamesMario bros Games
+ 120
nieuw
gratis Auto's GamesAuto's GamesAuto's Games
+ 70
nieuw
gratis Gta: san andreas GamesGta: san andreasGta: san andreas
+ 50
nieuw
gratis Star wars GamesStar wars GamesStar wars Games
+ 10
nieuw
gratis Pikachu GamesPikachu GamesPikachu Games

Opdrachten Games

Opdrachten Games

Je bent een echte spion op internationaal niveau, moet je de wereld te redden en je kunt dus dankzij de inlichtingendienst waarvoor u werkt doet. Deze super-secret agentschap zal missies van vitaal belang toekennen aan de veiligheid van de wereld, waar niemand uw identiteit of voor wie je werkt moet weten.

Net als elke andere geheim agent nummer ze met een goed arsenaal tot je beschikking, waaronder vinden we de klassieke wapens van andere geheime agenten als 007. U bepaalt zelf hoe u opdrachten uit te voeren en afhankelijk van het moet een of ander wapen te kiezen, als u op zoek bent naar stealth moet wit of tot zwijgen wapens kiezen. Terwijl als zoek schade aanrichten en boezemen angst onder de vijanden, goede precisie machine pistool of geweer is wat je wilt.

Geen twijfel het hoogtepunt dat een goede agent heeft afgezien van zijn vaardigheden zijn uw spion apparaten. Deze apparaten kunnen bijna alles bereiken, ontcijferen gecodeerde wachtwoorden in enkele seconden, uitschakelen van de verlichting van een gebouw, elektrocuteren een vijand en vele andere mogelijkheden.

Andere missies zijn militaire waarin je moet je soldaten te gebruiken om succesvol te beëindigen deze strategische operatie. Ga goed bewapend en krijgt dieper in de rivaliserende kamp te verrassen en krijgen een belangrijke overwinning in deze oorlog. U kunt genieten van al deze missies, zowel in het gezelschap van 2 player mode, en solo. Het belangrijkste is dat je brengen van uw succes consigáis doel en maak kans op deze games. Zal het je lukt om alle missies met succes te voltooien?
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games