Gratis Parchís Games


Parcheesi 4
Parcheesi 4
speel het klassieke spel van de Mens erger. je rolt de dobbelstenen ...
Parcheesi
100%
Parcheesi
nu heb je de kans om het klassieke spel van de Mens erger ...
Unity 3D
Ludo King Parcheesian
Ludo King Parcheesian
Parchis spelen online tegen ...
Parcheesi Facebook
Parcheesi Facebook
Hallo fanboys, vandaag zullen ...
SparkChess: Schaken
SparkChess: Schaken
Een klassiek bordspel gaat om onze pagina om u te laten ...
Domino
Domino
hebben een goede tijd het spelen van het klassieke ...


+ Parchís GamesSlangen en ladders spel
50%
Slangen en ladders spel
speel het klassieke spel van de ladder tegen ...
Damspel
Damspel
Wij brengen u een grote klassieke bordspellen ...
Pokemon, Pachis
Pokemon, Pachis
alles wat je hoeft te doen is lopen. alles ...
Phineas en Ferb: Tic Tac Toe
Phineas en Ferb: Tic Tac Toe
Phineas en Ferb willen onze klassieke spel van Tic Tac Toe spelen. ...
Drie online
100%
Drie online
de drie op een rij is een zeer verslavend ...

Parchís Games

Parchís Games

Speel online Parchis op een virtuele boord waar de spelers gooien hun dobbelstenen om dozen te bewegen en proberen om de finish het doden van hun tegenstanders te bereiken. De eerste speler die de finish met de vier stukken van dezelfde kleur te bereiken, is de winnaar.

Dit bordspel is een mix van strategie en toeval, want we hebben vier chips in het spel op het bord en onze concurrenten kunnen doden als we niet oppassen. Wanneer het spel moet rekening houden met de veiligheid posities waar onze chips toevlucht kunnen nemen, op dezelfde manier waarop je moet kijken wanneer het aanvallen van een tegenstander waar we zullen eindigen.

Door het elimineren van een vijand plaat die we zullen extra zetten om te bewegen tussen de raad van bestuur worden toegekend, kan dit voordelig zijn als we komen om de hele voltooien en trad de beveiligde ruimte van onze kleur terug. Maar als we onzorgvuldig kan ons leiden tot een positie waar we zijn om de vijand te gooien, maar alles beweegt in dit spel hangt af van de dobbelstenen en dus bij toeval moeten we rekening houden met deze variabelen.

Sinds de lancering van de kansen zijn 1-6, dus het is zeer waarschijnlijk dat we te elimineren onze vijanden als we zijn binnen handbereik. We hebben ook een aantal mogelijkheden om onze vijanden te stoppen, hoe te positioneren twee van onze chips aan hetzelfde plein creëren van een brug die de passage rivaal chips voorkomt.

Op onze site kunt u online en gratis Parchis spelen, zonder te registreren of iets te downloaden. Je hebt verschillende versies, maar in alle missie en hoe te spelen hetzelfde zal zijn. U bepaalt of u van deze mini-games alleen of met een vriend in de multiplayer-modus voor 2 personen weg. Geniet van deze klassieke game tafels maakt nu de sprong naar uw pc.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games