ronaldo

Ronaldo Games
anderen Ronaldo Games


Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
gratis Voetbal GamesVoetbal GamesVoetbal Games
+ 30
nieuw
gratis Fifa GamesFifa GamesFifa Games
+ 70
nieuw
gratis Ontsnapping GamesOntsnapping GamesOntsnapping Games
+ 10
nieuw
gratis Leo Messi GamesLeo Messi GamesLeo Messi Games
+ 40
nieuw
gratis Saw GamesSaw GamesSaw Games
+ 10
nieuw
gratis Ronaldo GamesRonaldo GamesRonaldo Games

Ronaldo Games

Ronaldo Games

Cristiano Ronaldo is de grootste ster van Real Madrid op dit moment, terwijl velen vinden het geweldig en blijven spelen anderen haten zijn houding op en naast het veld. Daarom hebben we Cristiano ster hebben gezien in een heleboel komische momenten dat maakte ons aan het lachen.

Deze momenten hebben het web staat vol met grappige spelletjes zoals een waarin zijn grote rivaal Messi lacht naar hem en dit huilt haar ogen uit. Anderen nodigen ons uit om deze crack lanceren in het venster met behulp van de eigen bed ziekenhuis dat een been cast houdt, en zelfs hebben we een ontvoering waarbij Jigsaw probeert zijn leven te beëindigen.

Hoewel niet alle zijn games die hun spel in diskrediet te brengen, in sommige stellen we een duel tussen de speler en Messi voor de Ballon d'Or. Als we goed genoeg zijn kunnen we krijgen om te scoren zo veel doelpunten in de wedstrijden en neem de gouden bal. Als u wilt dat de levensstandaard van een elite speler te zien, kunt u begeleiden een christelijke feestdag.Probeer te zoeken andere spellen