scheten

Scheten Games


Geen farts
Geen farts
Wind deur
Wind deur
Shoot kak
50%
Shoot kak


anderen Scheten GamesFat Ninja
Fat Ninja
Olympic dienst
100%
Wassen baden
50%
Wassen baden
Zonnewind
Zonnewind


Andere gratis spelletjesFrozen Kleurplaten
77%
Marvel gevechten
79%
Combat zone: schoten
Combat zone: schoten
Eend schieten
50%
Sleeping Beauty voor objecten
33%

Scheten Games

Scheten Games

Wie heeft er niet gebeurd om naar het toilet te verliezen een luide scheet dat door het hele huis heeft weergalmde, dit is een van de vele voorbeelden die deze winderigheid kunnen veroorzaken. Het probleem komt wanneer je rond mensen en mis je een van deze, waardoor iedereen naar je kijken op een vreemde manier en weet niet of je hebt gehoord of weet u of u bent.

Nu je kunt oefenen om uw scheten in het openbaar te dekken, zal je moet wachten op het juiste moment om te voorkomen dat gehoord. De omgeving zal uw beste bondgenoot, want er zullen gebieden waar geluidsoverlast verberg je winderigheid, zoals die door een werk. U moet zich ook bewust van de bijzondere momenten zoals een applaus in een toespraak die kan voorkomen dat alle hoor je.

Maar voor degenen die meer vervelende, is het ook mogelijk scheten wedstrijden. Deze wedstrijden worden op basis van het maximum aantal winderigheid en geluidsniveau, zelfs het creëren van een vrolijke melodie Word de kampioen in deze geheime kunst die slechts een paar beoefenaars.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games