gratis Slenderman Spelletjes

gratis Slenderman Spelletjes

Angstaanjagende spel waarvan de hoofdpersoon lange man met lange armen en een pak, die bekend staat als Slenderman. Je moet van hem weg te lopen voordat hij erin slaagt om je op te vangen en uitgegroeid tot een van zijn slachtoffers. Kun je alle noten te maken voordat gepakt Slenderman?

Slenderman SpelletjesSage
Gratis Slenderman Spelen
83%
Slenderman
Gratis Slenderman loopt komende !! Spelen
Slenderman loopt komende !!
Gratis Slender Man Saw Spelen
Slender Man Saw
Gratis Slenderman van Kogama Spelen
Slenderman van Kogama


+ Slenderman SpelletjesGratis Jeff de Killer Spelen
Jeff de Killer
Gratis De moordenaar partij Spelen
De moordenaar partij
Gratis Vijf nachten in Freddys 2 hack Spelen
90%
Vijf nachten in Freddys 2 hack
Unity 3D
Gratis De terreur van Timore Spelen
100%
De terreur van Timore

slenderman

Slenderman Spelletjes

Hoe je slenderman te spelen gratis, geen downloads

Slenderman of Slender Man is de nieuwe Boeman we allemaal hebben ze een beetje bang voor haar witte gezicht en zwart jasje kleur. Deze man heeft geen oren, ogen, neus of gezichtsuitdrukkingen. Het is een zeer eigenaardige wezen en ook heel eng. Je moet heel voorzichtig zijn niet te lopen in hem te zijn en als je dat doet, hoef je niet eens naar hem kijken, dat zal vangen in zijn greep en geen manier om zich te ontdoen van te krijgen.

In deze sectie zullen we alle spellen op verschillende manieren en met verschillende verhalen spelen. Slenderman proberen te vangen en je doel is om hem te ontsnappen voordat de dageraad, dageraad, want zodra dit wezen zal verdwijnen en zal niet terugkeren tot het donker is.

Soms voorzieningen zijn onder andere een zaklamp, immuun voor Slenderman maar in ieder geval zal dienen om u het licht op donkere nachten.

Als je wilt spelen of Terror, Freddys, vijf nachten in Freddys of neem een ​​schrikken tijdens het spelen van een goed spel, dat je mooi vindt Slender Man games.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games