gratis Tekken Spelletjes

gratis Tekken Spelletjes

Leer de kunst van het martial arts spelen Tekken Tag Tournament. Jin Kazama controles om de kwade meester Heihachi Mishima nederlaag in het toernooi The King Of Iron Fist Tournament.

Tekken SpelletjesGratis Bushido fighters Spelen
Bushido fighters
Sage
Gratis Tekken rage Spelen
Tekken rage
Gratis Worstelen Angeles Spelen
Worstelen Angeles


+ Tekken SpelletjesSage
Gratis Bloody Rage 2 Spelen
Bloody Rage 2
Sage
Gratis Bloody Rage Spelen
Bloody Rage
Gratis Krijger te vechten Spelen
Krijger te vechten

tekken

Tekken Spelletjes

Hoe je tekken te spelen gratis, geen downloads

Tekken is een vechtspel serie waarin een aantal deskundigen in de verschillende soorten worstelaars vechten en martial arts, die deelnemen aan het worstelen toernooi Tekken: The King of Iron Fist. Daarin moeten ze samen vechten om de eindbaas van dit toernooi welke veranderingen in elke aflevering van de serie worden geconfronteerd.

Hoewel de centrale verhaal van de spellen zijn gebaseerd op toernooien jaarlijks als achtergrond we de geschiedenis van de familie Mishima. De plot vertelt de lange geschiedenis van dit toernooi en creatieve familie en werd de meest bekende onder de strijders van de echte macht.

Wij kunnen een verscheidenheid van tekens, die elk over een eigen vechtkunsten zoals het een ware meester van zijn stijl zal zijn. Bovendien, elk van hen hebben een speciale aanval en veel combo's, kunnen we gebruik maken van een combinatie van veel verschillende shots. Word de beste vechter in de wereld en win de Iron Fist toernooi.
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games