vampiers

Vampiers Games
anderen Vampiers Games


Andere gratis spelletjes
+ 170
nieuw
gratis Slijtage GamesSlijtage GamesSlijtage Games
+ 70
nieuw
gratis Zombies GamesZombies GamesZombies Games
+ 140
nieuw
gratis Disney GamesDisney GamesDisney Games
+ 40
nieuw
gratis Saw GamesSaw GamesSaw Games
+ 110
nieuw
gratis Frozen GamesFrozen GamesFrozen Games
+ 10
nieuw
gratis Hotel Transylvania GamesHotel TransylvaniaHotel Transylvania

Vampiers Games

Vampiers Games

Vampieren zijn onsterfelijke wezens die op de loer liggen in de schaduw, deze oude wezens lijden een verschrikkelijke vloek die veroordeelt lijden eeuwige dorst naar bloed en nooit blootgesteld aan zonlicht of verbranden. Hoewel ze in ruil krijgen veel geschenken als bovenmenselijke bovenmenselijke kracht, de mogelijkheid om veel sneller te bewegen, de controle van de wezens van de duisternis, steeds vleermuis vliegen en vooral de mogelijkheid om ernstig letsel te regenereren waardoor vrijwel onoverwinnelijk.

Als je ooit tegenkomt die je hebt om te leren wat hun zwakheden om te proberen om ze te verslaan en te overleven. Zilver kan echte verwondingen die niet regenereren, kruisen provoceren en religieuze symbolen te schrikken, maar de enige manier om ze te doden is atravesarles het hart met een houten staak.

Nu bent u klaar om deze wezens te vechten vanuit het graf, uitgegroeid tot een Van Helsing en verdedigen de onschuldigen van het kwaad uitroeien van deze wezens op de loer in het donker.Probeer te zoeken andere spellen